Selecteer een pagina

Ontwerpbureau

Diensten

Geholpen klanten

Prototypes

Projecten

Koppen koffie

Wij houden ons bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van producten. Dit proces begint bij een idee en wordt met behulp van schetsen, 3D modellen en prototypes uitgewerkt tot een productie gereed product. Wij gaan op een praktische, niet bureaucratische manier te werk om het product zo snel en goed mogelijk op de markt te brengen.

Onderscheid tussen grote en kleine projecten maken wij niet. We helpen u graag bij al uw uitdagingen, of het een paar uur werk is of weken lang…

Skills

Het proces van productontwikkeling bestaat uit verschillende stappen en dus uit verschillende vaardigheden. Behalve het gehele proces uit te voeren, kunnen wij ook een aspect hiervan voor u uit handen nemen.

Conceptvorming

Op verschillende momenten in het proces moeten er concepten gegenereerd worden, om besluiten vanuit te kunnen nemen. Dit kan in de vorm van een model zijn, maar ook in de vorm van een schets of 3D render.

Lasersnijden

Lasersnijden is een effectief middel om snel een relatief professioneel model in elkaar te zetten. Wij hebben zelf geen lasersnijder in huis, maar werken samen met twee bedrijven in de regio. Hierbij nemen wij het volledige tekenwerk voor onze rekening. Zij hoeven het alleen nog te snijden.

3D printen

Tegenwoordig een veelbesproken methode: 3D printen. Zelf hebben wij sinds kort ook een kleine 3D printer. We experimenteren hier momenteel nog mee, maar behoort binnenkort zeker tot de mogelijkheden. Mochten wij zelf niet de mogelijkheid hebben om het gewenste model te printen, kunnen we het wel uitbesteden. Hierbij voeren wij wel zelf het tekenwerk uit.

3D CAD modelleren

3D CAD modelleren is steeds belangrijker tegenwoordig. Het is onze expertise om zo’n model op te zetten en hier vanuit verder te werken. Dit model kan gebruik worden om te communiceren met klanten en leveranciers, in de vorm van bijvoorbeeld een render of tekening.

Productie tekeningen

Vaak de laatste stap in het ontwerpproces: Productie tekeningen voor de fabrikant. Wij werken de tekeningen meestal uit vanuit een 3D CAD model om eventuele fouten tijdens het tekenen al tegen te komen en zo nauwkeurig mogelijk te werken. De tekeningen kunnen door de fabrikant direct gebruikt worden, in binnen- en buitenland.

Focus

Onze focus ligt op productontwerp gerelateerde projecten, maar behalve productontwikkeling voeren wij ook enkele werkzaamheden voor onze klanten uit ten behoeve van promotionele doeleinden. Denk hierbij aan het maken van een huisstijl, website of brochure.

  • Product design
  • Grafisch ontwerp